• Fimlab Diabetes Omamittauspalvelu

  Ammattilaisten yhteydenotot:

  diabetes[at]fimlab.fi

  Fimlab, ammattilaiskäytön automaattisella tulosvälityksellä olevat mittarit: vierianalytiikka[at]fimlab.fi

 • Laitetoimittajat

  Toimittajakohtaiset asiakaspalvelun yhteystiedot virka-aikana:

 • Tuomi Logistiikka

  Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä tilaukset tehdään Tuomen Kori-järjestelmän kautta. Järjestelmän käyttäjätunnukset haetaan yksikön omien ohjeiden mukaisesti. Tilaustunnuksiin liittyen tarvittaessa yhteydenotot suoraan asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi.

  Tilauksiin, toimituksiin ja kulutustarvikkeisiin liittyvät selvittelypyynnöt tai reklamoinnit tehdään suoraan logistiikkatoimijalle. Tuomen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-16. Puhelin: 03 5678 100 Sähköposti: asiakaspalvelu@tuomi.fi
 • Keski-Suomen logistiikka

  Keski-Suomessa tilaukset tehdään alueen omia tilausohjeita ja -tapoja noudattaen OSTi-tilausjärjestelmästä, jota hallinnoi Hyvaksin hankintatoimisto.

  Keski-Suomen hyvinvointialueella diabetestarvikkeiden tilaukset tehdään OSTi-tilausjärjestelmien kautta alueellisista keskusvarastoista (insuliinipumpputarvikkeet, sensorit, verensokerimittarit, osa keskusvarastoista toimittaa myös testiliuskoja) tai sairaala-apteekista (testiliuskat, kontrolliliuokset). Käyttäjätunnukset tilausjärjestelmiin haetaan yksikön omien ohjeiden mukaisesti.

 • Tuomi Hämeenlinna

  Kanta-Hämeen alueella tuotteet tilataan KORI-järjestelmän kautta.

  Tilauksiin, toimituksiin ja kulutustarvikkeisiin liittyvät selvittelypyynnöt tai reklamoinnit tehdään suoraan logistiikkatoimijalle. Tuomen asiakaspalvelu palvelee myös Kanta-Hämeen aluetta arkisin kello 7-16. Puhelin: 03 5678 100 Sähköposti: asiakaspalvelu@tuomi.fi