Fimlabin näytteenottotarvikkeet: tilaa ja nouda

Kun Fimlabin asiakasorganisaatioiden ammattilaiset ottavat itse laboratorionäytteitä, Fimlab tarjoaa palveluna näytteiden analyysin ja lisäksi veloituksetta näytteenottotarvikkeet ammattilaisten käyttöön.

Fimlab tarjoaa saman, yhtäläisen ja sujuvan tarvikejakelupalvelun kullekin hyvinvointialueasiakkaalleen. Näytteenottotarvikkeita voivat tilata Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Pohjanmaan hyvinvointialueiden yksiköt, hyvinvointialueille palveluita tuottavat yksiköt sekä Fimlabin sopimusasiakkaat.

Toimitamme tarvikkeet viikon kuluessa asiakkaan toivomaan Fimlabin toimipisteeseen*, josta ne ovat noudettavissa laboratorion aukioloaikoina.

Näin teet tarviketilauksen Fimlabilta

  • Valitse oikea lomake täältä (tarviketilauslomakkeet sivun alimpana) ja täytä se.
  • Tilaa kerralla vähintään 2 kuukauden tarvetta vastaava määrä tarvikkeita, tilausten keskittäminen vähentää kustannuksia.
  • Kerro lomakkeessa, mistä Fimlabin toimipisteestä noudat tilauksen.
  • Lähetä täytetty tilauslomake lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Fimlabin sopimusasiakkaat voivat tilata näytteiden pakkaus- ja lähetysmateriaaleja sekä näytteenottotarvikkeita Fimlabin logistiikkapalvelusta, jos sopimuksessa on näin sovittu.

Hoitoyksiköt, jotka ovat samassa rakennuksessa Fimlabin kanssa, voivat hakea laboratorion käsivarastosta näytteenottotarvikkeita päivystysluontoiseen tarpeeseen ilman tilauksen tekemistä.

*Vuoden 2024 alusta alkaen Fimlab ei enää kuljeta näytteenottotarvikkeita muualle kuin Fimlabin omiin toimipisteisiin. Fimlabin logistiseen verkostoon kuuluvat vain omat toimipisteet ja näytekuljetuksen piirissä olevat asiakkaat. Pienten erien kuljetukset aiheuttavat kustannuspaineita palveluhintoihin. Pyrkimyksenä on taata käyttäjien kannalta helppo toimintamalli, joka on kokonaisuuden kannalta myös kustannustehokkain. Asiakas voi halutessaan tilata näyteastiat ja niiden kuljetuksen myös muualta, jolloin ne tulevat asiakkaalle itse maksettaviksi

Lisätiedot

materiaalit@fimlab.fi

Tilauslomakkeet

Hyvinvointialuekohtaiset tilauslomakkeet

Uudet asiakkaat

Uusien asiakkuuksien osalta pyydämme täyttämään tarjouspyyntölomakkeen.

Puhelinneuvonta

Ohjekirjan tutkimuksia koskevat tiedustelut pyydetään keskittämään ammattilaisten puhelinpalveluun jollei yksittäisen tutkimuksen kohdalla toisin mainita. Kuluttaja-asiakkaita palvelee laboratoriopalveluita koskevissa kysymyksissä Fimlabin asiakasneuvonta.

Ammattilaisten puhelinpalvelu
Pirkanmaa, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Päijät-Häme
(Arkisin klo 7–16)

03 311 77800

Ammattilaisten puhelinpalvelu
Pohjanmaa
(Arkisin klo kl 8–15)

041 7314 786

Henkilöasiakkaiden asiakasneuvonta
Pirkanmaa, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Päijät-Häme
(Arkisin klo 8–16)

03 3117 4445

Henkilöasiakkaiden asiakasneuvonta
Pohjanmaa
(Arkisin klo 7–15)

06 213 1626