Tutkimuksen hinta: 10,80 €

Kilpirauhasarvot luotettavasti laboratoriossa lähellä kotia

Kilpirauhasen testipaketti sisältää seuraavat tutkimukset: tyreotropiini (TSH) ja tyroksiini, vapaa (T4-V).

Tilaa kilpirauhasarvojen testaus helposti lisäämällä tutkimus henkilökohtaiseen tutkimuslähetteeseesi sivun alalaidasta. Tutkimukseen ei tarvita lääkärin lähetettä, vaan voit itse tilata suoraan OmaLabran valikoimaan kuuluvat tutkimukset. Voit itse valita laboratorion ja ajan joustavasti sijaintisi ja oman aikataulusi mukaan.

Kilpirauhastutkimuksien tulokset saat halutessasi tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Ilmoita tästä hoitajalle heti laboratorioon näytteenottoon mennessäsi, jotta hän kirjaa matkapuhelinnumerosi järjestelmään ennen tutkimustilauksesi tallennusta.

Huom! Tutkimusten tilaus ei sisällä ajanvarausta laboratorioon. Tilattuasi tutkimukset, varaa vielä aika lähimpään laboratorioomme.

Lue lisää: kilpirauhastutkimukset


Tyreotropiini

Lyhenne: P -TSH 
Tutkimusnumero: 4831

Tutkimus on perustesti erityisesti epäiltäessä kilpirauhasen vajaatoimintaa. 
Näyte tulisi ottaa klo 7–14 välillä ja lääkehoidon aikana ennen seuraavaa lääkeannosta, ellei hoitoyksikkö ole lääkityksen suhteen ohjeistanut muuta käytäntöä. TSH:n vuorokausivaihtelun ja tulosten vertailukelpoisuuden vuoksi on suositeltavaa, että seurantanäytteet otetaan yksilökohtaisesti mahdollisimman samaan kellonaikaan.


Tyroksiini, vapaa

Lyhenne: P -T4-V 
Tutkimusnumero: 4832

Tutkimus on perustesti epäiltäessä kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa.