Takaisin ylös

Nopsa - Verinäyte sujuvasti silloin kun sinulle sopii!

21.06.2018

Oletko tulossa verikokeeseen? Onko sinulla aika varaamatta?

Tule testaamaan uutta Nopsa -pikapalvelukonseptia, jota pilotoimme Tampereen Tullinkulman laboratoriossa. Löydät kolme Nopsa –näytteenottopistettä laboratorion eteisaulasta.

Palvelu on avoinna arkisin klo 8-13. Asiointi Nopsassa tapahtuu helposti jonottamatta ja ilman vuoronumeroa.

Nopsan avoimempi näytteenottotila sujuvoittaa asiointiasi, kuitenkin yksityisyytesi huomioiden ja laadusta tinkimättä. Näytteet käsitellään asiantuntevasti ja luotettavasti suomalaisessa keskuslaboratoriossamme.


Voit asioida Nopsassa, jos:

  1. Olet tulossa antamaan verinäytteen. Muihin tutkimuksiin tulee mennä joko ajanvarauksen tai vuoronumeron kautta. Huom. palvelemme tällä hetkellä Nopsassa ainoastaan niitä asiakkaita, joilla on lääkärin kirjoittama lähete verikokeisiin (jos lähetteessä myös muuta kuin verikoe, palvelemme sinua vuoronumerolla tai ajanvarauksella). OmaLabra-lähetteellä tai yksityislääkärin lähetteellä asioivat palvelemme ajanvarauksella tai vuoronumerolla.
  2. Sinulla on mukanasi henkilökortti (esim. Kela- tai ajokortti)
  3. Olet aikuinen tai nuori. Lapsiasiakkaat palvelemme ajanvarauksella tai vuoronumerolla.

Asiakaspalaute

Huomioithan, että kyseessä on pilotti, josta saadun palautteen perusteella kehitämme lopullisen Nopsa -konseptin eli palautteesi palvelun toimivuudesta on ensiarvoisen tärkeätä. Voit antaa palautetta näytteenottopisteellä tai internetsivujemme kautta.

Kiitos kun kehität kanssamme entistä sujuvampia laboratoriopalveluita!